donderdag 19 februari 2009

opdracht 20

Dit is een van de populairste websites als het gaat om muziek.Op last.fm kun je (weer) een account aan maken. Dit heb ik gedaan. In eerste instantie was ik heel enthousiast en ben ik bezig geweest met het zoeken naar bekende en minder bekende artiesten.Maar.....ik kan de boel niet op mijn blog krijgen!!! Dus morgenvroeg maar hulp inroepen van mijn begeleider.De bedoeling van deze website is dat je naar muziek kan luisteren en andermans muziek intresse kunt bekijken.Een soort sociaal netwerk over populaire muziek. Voor de bieb is het een bruikbare site want je hebt, als mensen iets vragen over muziek, gelijk veel informatie bij de hand.

4 opmerkingen:

Jouke zei

Heb je beetje pech, want ik werk vandaag thuis. Sorry. En de Zen moet je bij ed. afhalen en die is vanmorgen vrij (vanmiddag is ie er wel).

yvi23 zei

hallo Jouke,
Zit hier dus nu op de centrale...
Kom volgende week wel een keerje langs,

prettig weekend en werk ze vanochtend,

groetjes yvonne

yvi23 zei

hallo,jouke,
dit is evelien w.ik heb op je "normale"mail n vraag gesteldw.b.23 dingen-dus nu maar even hier:ik heb anita gevraagd me uit te roosteren voor de volgende data:do.mo 26 febr,
.vr.mo.13 mrt en do.mo.26mrt.vooral die eerste datum,wil ik niet in mn eentje zitten knoeien.ben jij dan hier/(of 1 vd.andere mannen?).groetjes,evelien w.

Jouke zei

Evelien, ik had je al geantwoord hoor.